Ieder seizoen terrasseizoen

Uw terras of binnentuin het hele jaar door als sfeervolle verlenging van uw eet- en drinkgelegenheid. Als horecaondernemer creëert u graag de beste omstandigheden voor uw gasten en het liefst het hele jaar door. Wij van Verandi bieden een scala aan mogelijkheden om als ondernemer maximaal rendement uit het terras te halen. Uw gasten kunnen op uw terras genieten van de zon maar ook blijven zitten wanneer het weer omslaat. Denk daarbij nog de glazen schuifwanden en heaters en het terras kan ook in de winter een trekpleister zijn om heerlijk te vertoeven. 

Ons aanbod

Vouwdaken
Lamellendaken
Glas of polycarbonaat
Telescopisch
Pergola

Vouwdaken

Een flexibele oplossing om optimaal van het buitenleven te genieten. Een schuifdaksysteem in vele soorten en maten met een aluminium frame en hoogwaardig doek. Deze terrasoverkappingen zijn geschikt voor ieder weertype en ontworpen voor gebruik in alle seizoenen.

Maak een afspraak

Lamellendaken

Een combinatie van elegantie, design, comfort en bescherming. Met de Skyroof serie bent u te allen tijde in control over de hoeveelheid licht en ventilatie en creëert u de ideale omstandigheden om memorabele momenten te beleven.

Maak een afspraak

Glas of Polycarbonaat

Met deze overkapping van kristalhelder polycarbonaat of glas en de passende zonwering, heeft u invloed op licht- en zoninval, regen, wind en temperatuur.

Maak een afspraak

Telescopisch

Door het makkelijk te bedienen systeem, schakelt u in korte tijd tussen het openen en sluiten van de overkapping of de zonwering. U biedt uw gasten alle dagen van het jaar warmte, licht en uitzicht en zullen het hele jaar door willen reserveren op uw terras of binnentuin. Tevens perfect als afgeschermde ruimte voor groepen en partijen.

Maak een afspraak

Pergola

Voor wat betreft bescherming tegen zon en weer en wind komt u met de markilux pergola erg goed voor de dag. Het schermsysteem op slanke staanders en met zijdelingse geleiders zorgt met een uitval van maximaal 6 meter voor veel schaduw. Daarbij trotseert de markilux pergola weer en wind tot windkracht 6. Met markilux Volant-plus en veelzijdige verlichtingsopties en staandervarianten hebt u alle mogelijkheden om uw favoriete plekje buiten naar wens vorm te geven. Met uw markilux pergola bent u er altijd klaar voor. 

Maak een afspraak
icoon
Het hele seizoen terras seizoen

Als horecaondernemer creëert u graag de beste omstandigheden voor uw gasten en het liefst het hele jaar door. Het Nederlandse klimaat laat dat alleen niet altijd toe. Wij van Verandi bieden een scala aan mogelijkheden om als ondernemer maximaal rendement uit het terras te halen.

icoon
Maatwerk

Wij in staat u maatwerk te leveren en kunnen zelfs producten combineren om het door u gewenste resultaat te bereiken. Wij streven niet alleen naar een prettig contact met u maar nadat de montage of installatie voltooid is, zal er gedurende het gebruik wellicht eens iets moeten worden na gesteld en/of onderhouden. Onze monteurs verzorgen dat voor u tot in de puntjes!

icoon
Deskundig advies

Nadat alle onderdelen zijn samengesmolten tot een prachtig plan werken wij deze voor u uit. Indien nodig nemen wij de vergunningsaanvraag voor u uit handen. Onze missie is om u te ontzorgen van idee tot en met oplevering.

De opties bespreken met een kop koffie?

Wij luisteren graag naar uw wensen en helpen u met deskundig advies

locaties
Austerlitz
Woudenbergseweg 25A
3711AA
+316 5330 9755
Baarn
Minervaweg 3
3741 GR
+316 1153 1918
Maak een afspraak

"Gebruiksvriendelijk, comfort en eenvoudig in onderhoud! Het team van Verandi denkt graag mee over een passende oplossing: van overkappingen, zonwering en heaters tot aan een mooie terrasvloer. Ook dat kan Verandi regelen! Met de telescopische overkapping kun je jaarrond gasten ontvangen"

Ons aanbod

Vouwdaken
Maak afspraak
Lamellendaken
Maak afspraak
Glas of polycarbonaat
Maak afspraak
Telescopisch
Maak afspraak
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Door op toestaan te klikken, stemt u in met cookies.