Buiten gewoon genieten dankzij de service van Verandi

Verandi bestaat al 11 jaar en is daarmee gespecialiseerd in het leveren en monteren van overkappingen en tuinkamers, zonwering, composiet terrasvloeren en schuttingen. Om uw woongenot verder te veraangenamen kunt u bij ons uitstekend terecht voor binnen- en buiten sauna’s en Softub spa’s. Verandi kiest ervoor om hierbij uitsluitend zaken te doen met gespecialiseerde top fabrikanten. Dat geeft u de wetenschap een goede koop te hebben gedaan en de rust van jarenlang gebruiksplezier!

icoon
Onze missie

U ontzorgen van idee tot en met oplevering. Na de inventarisatie van uw wensen, ons advies en het aan ons gunnen van uw opdracht begint het eigenlijk pas…..! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nieuwsgierig bent wat wij hiermee bedoelen. Onze verkoopmedewerkers leggen u dat heel graag uit in een persoonlijk gesprek.

icoon
Maatwerk opslossingen

Vanzelfsprekend leveren wij ook standaard oplossingen maar indien de situatie het vereist, zijn wij in staat u maatwerk te leveren en kunnen zelfs producten combineren om het door u gewenste resultaat te bereiken.

icoon
Eigen montage team

Onze vakkundig opgeleide montage medewerkers stellen alles in het werk uw droom ter plaatse optimaal te realiseren.

icoon
Onderhoud tot in de puntjes

Wij streven niet alleen naar een prettig contact met u maar nadat de montage of installatie voltooid is, zal er gedurende het gebruik wellicht eens iets moeten worden na gesteld en/of onderhouden. Onze monteurs verzorgen dat voor u tot in de puntjes!

Laat u inspireren in een van onze showrooms

Wij luisteren graag naar uw wensen en helpen u met deskundig advies

locaties
Austerlitz
Woudenbergseweg 25A
3711AA
+316 5330 9755

Baarn
Minervaweg 3
3741 GR
+316 1153 1918
Maak een afspraak
vacature verandi

Ons aanbod

Overkapping
Zie aanbod
Zonwering
Zie aanbod
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Door op toestaan te klikken, stemt u in met cookies.