Tijd voor jezelf op elke moment dat je daar behoefte aan hebt. Binnen of buiten in jouw eigen mooie sauna

Bij Verandi kunt u een sauna kopen met het beste advies. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in de wellness markt en werken met eersteklas materialen en sauna leveranciers. U koopt bij ons geen goedkoop ogende sauna, maar echte kwaliteits-sauna's waar u jarenlang plezier van heeft. Wij hebben zowel binnen als buiten sauna's als finse en infrarood sauna's in ons assortiment. Maak een afspraak in een van onze showrooms en kom ons aanbod bekijken.

Onze modellen

Barrel saunaBelieve sauna van VerandiConquer sauna van VerandiDiscover sauna van VerandiEmpower sauna van Verandi
Barrel
Aspire
Believe
Discover
Empower

Barrel

Deze prachtige Barrel scan kan natuurlijk niet in jouw tuin ontbreken! Heerlijk om de weekenden even helemaal tot rust te komen.

Maak een afspraak

mPulse Aspire sauna

Een heerlijke 1 persoons infrarood sauna. Om op elk moment van de dag een moment voor jezelf te kunnen nemen.

Maak een afspraak

mPulse Believe sauna

Twee persoons infrarood sauna. Een heerlijk ontspannen moment voor jullie samen. Om ontspannen het weekend te beginnen of af te sluiten.

Maak een afspraak

mPulse Discover sauna

Drie persoons infrarood sauna! Optimaal om met zijn allen een middag in de sauna te kunnen genieten.

Maak een afspraak

mPulse Empower sauna

Een 5 persoons infrarood sauna zodat jullie met het hele gezin of een groep vrienden een middag kunnen ontspannen.

Maak een afspraak
icoon
Mooie en gezonde huid

De hoge temperatuur zorgt ervoor dat poriën zich openen en je bloedvaten zich verwijden. Op deze manier kan je huid goed schoon worden. Je raakt zo niet alleen vocht kwijt, ook overtollig talg en ander vuil wordt afgevoerd.

icoon
Ontspannen

De warmte van de sauna zorgt voor een diepe ontspanning van de spieren en een goede diepe ademhaling. Een mooie rustgevende omgeving zorgt voor geestelijk ontspanning. Daarnaast maak je in de sauna het feel good stofje endorfine aan. Na een dagje sauna voel je je weer helemaal relax en kun je er weer tegenaan!

icoon
Betere weerstand en immuunsysteem

Je immuunsysteem verbetert en de bloedsomloop stimuleert en stabiliseert. Je lichaam reageert heftig op de warmte van de sauna en de kou wanneer je afkoelt en maakt daardoor antistoffen aan. Geregeld saunabezoek beschermt je beter tegen verkoudheid.

Laat u inspireren in een van onze showrooms

Wij luisteren graag naar uw wensen en helpen u met deskundig advies. Bekijk onze Saunas bij ons in de showroom

locaties
Austerlitz
Woudenbergseweg 25A
3711AA
+316 5330 9755

Baarn
Minervaweg 3
3741 GR
+316 1153 1918
Maak een afspraak

De sauna die ik heb besteld is mooi gemaakt en goed door een medewerker opgebouwd en geïnstalleerd. De communicatie en bereikbaarheid was goed.

Goed en eerlijk advies gekregen. Proberen geen overbodige zaken te verkopen maar gewoon dat wat je wilt en nodig hebt. Installatie door vriendelijke monteurs die netjes werk leveren.

Hebben een mooie ruime sauna geleverd. Erg fijn contact gehad. Genieten wekelijks van onze heerlijke sauna. Echt een aanrader. Absoluut tevreden.

Ons aanbod

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Door op toestaan te klikken, stemt u in met cookies.