Wellness in uw eigen vertrouwde omgeving, heerlijk genieten in je eigen Softub

Ontstressen, just for fun, stramme spieren verhelpen of gewoon genieten. Wat uw behoefte ook is, de Softub spa garandeert u maximale ontspanning!

Onze Softub modellen

Softub Sportster van VerandiLegend Softub van VerandiResort Softub van VerandiPortico Softub van Verandi
Sportster
Legend
Resort
Portico

Sportster Softub

De Softub Sportster is de ideale Whirlpool voor Singles of voor met zijn tweeën. Beschikbaar vanaf 7.990,00

Maak een afspraak

Legend Softub

Deze Softub Legend is geschikt voor 3 tot 4 personen. Heerlijk om samen in te bubbelen. Beschikbaar vanaf 7.990,00

Softub kleurSoftub kleurSoftub kleur
Maak een afspraak

Resort Softub

De Softub Resort is geschikt voor 5 tot 6 personen. Heerlijk genieten met het hele gezin! Beschikbaar vanaf 8.990,00

Softub kleurSoftub kleurSoftub kleur
Maak een afspraak

Portico Softub

De Softub Portico is geschikt voor 6 personen. Door het uitgebreide zit-ontwerp heeft de Portico een bredere zitbank. Daarnaast heeft de Portico meer en krachtigere jets ingebouwd. Beschikbaar vanaf 9990,00

Softub kleurSoftub kleurSoftub kleur
Maak een afspraak

Omrandingen

Hout
Foam
Rattan
Inbouw
Hout & staal
icoon
Makkelijk te (ver)plaatsen

Door de ronde vorm, gunstige afmeting en het lage gewicht van de spa is deze enorm makkelijk te (ver)plaatsen. Rol de spa naar de plek die u wilt, installeren, vullen met water en hij is weer helemaal klaar voor gebruik! In de tuin, binnen, op het terras of op het balkon. De Softub kan overal geplaatst worden.

icoon
In alle jaargetijden te gebruiken

Ongeacht of het regen, sneeuw, hitte of vorst is - Het robuuste buitenmateriaal kan elk weersegment aan. Softub staat voor permanente materiaalweerstand en kleurechtheid.

icoon
Energievriendelijk

Softub Spa's zijn marktleider op het gebied van energiezuinigheid en recycling. The 'Hydromate' brengt de pomp, motor en de verwarming samen in één unit. Middels de warmte afgifte van de motor wordt het gefilterde water verwarmd, waardoor het energieverbruik minimaal is.

icoon
Fluisterstil

Geniet en Relax! Dankzij de Whisper Technology zijn alle Softub Motoren de stilste motoren die verkrijgbaar zijn, wereldwijd!

Laat u inspireren in een van onze showrooms

Wij luisteren graag naar uw wensen en helpen u met deskundig advies

locaties
Austerlitz
Woudenbergseweg 25A
3711AA
+316 5330 9755

Baarn
Minervaweg 3
3741 GR
+316 1153 1918
Maak een afspraak

Gratis inspiratie brochure ontvangen?

Bedankt! De Brochure wordt naar je verstuurd!
Oeps! Er is iets niet helemaal goed gegaan

Mijn jacuzzi is 23 Jaar oud en werkte perfect dit jaar ging de printplaat stuk
Ik heb de motor laten repareren bij de firma Verandi softub in Doorn voor een betaalbare prijs
De firma Verandi softub bedankt voor de fantastische service Verandi

Wij hebben sinds kort een Softub via Verandi en we zijn heel tevreden! We genieten enorm van het bad -het voelt als "god in Frankrijk" in de eigen achtertuin- en de service is bijzonder goed en snel! Goed bezig, heren!

De wens om een spa te plaatsen was reeds lange tijd aanwezig, de wens om de meterkast aan te passen niet. Na diverse proefsessies hebben wij besloten te kiezen voor een Softub. Deze spa is stekkerklaar en dus makkelijk te plaatsen. De buren weten nog steeds van niets, opvallend is namelijk het zeer lage geluidsniveau. Deze fluisterstille spa heeft een zeer lage instap, een aanrader dus voor mensen met slechte heupen en/of knieën.

Persoonlijk erg tevreden met Verandi. Ik was zoekende naar een jacuzzi met lage verbruikskosten. Via mijn oom, ook in het bezit van een Softub, terecht gekomen bij Verandi. Na mail contact, zelfs tijdens de kerstdagen, had ik een afspraak gemaakt met Wim Verheul om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn. Na goed advies gekozen voor een refurbished bad met nieuwe liner en nieuwe pomp. Bad werd keurig en volgens afspraak binnen 7 dagen op de afgesproken tijd geleverd door Wim zelf. De installatie was binnen 15 minuten geregeld en Wim heeft mij stap voor stap uitgelegd hoe het onderhoudt toegepast moet worden. Voor tussentijdse vragen kan ik altijd terecht bij Wim of zijn vriendelijke collega René. Ontzettend bedankt en ik raad jullie aan!

Ons aanbod

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Door op toestaan te klikken, stemt u in met cookies.