Overkappingen zijn een verrijking van uw buitenleven

Met een overkapping op maat kunt u het hele jaar door zorgeloos van uw tuin genieten. Op basis van uw wensen ontzorgen wij u van idee tot en met oplevering. Wij adviseren, ontwerpen en ontwikkelen overkappingen.

Ons aanbod

Design line
Ultra line
Lamel line
Wood line
Textiel line

Design line

Onze overkappingen zijn van uitstekend kwaliteit van onze leveranciers Markilux, Deponti, Aluxe en Palmiye. Zo hebben wij onze Design line overkapping welke in verschillende opties leverbaar is. Wij kijken graag met u naar uw wensen om hier werkelijkheid van te maken.

Maak een afspraak

Ultra line

Onze Ultra line is een rechte overkapping met een overstek. Dit geeft een mooie robuuste look in uw tuin. Al onze overkappingen zijn leverbaar met glazen wanden en een composiet vloer.

Maak een afspraak

Lamel line

Onze lamel line overkapping kunt u gemakkelijk openen en sluiten om zo de zonnestralen door te laten. Wij leveren maatwerk en staan open voor veel opties.

Maak een afspraak

Wood line

Als u op zoek bent naar een houten overkapping bent u bij Verandi ook aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment zijn wij van alle markten thuis.

Maak een afspraak

Textiel line

Bent u opzoek naar een flexibele overkapping? Dan is een textiele overkapping misschien wat u zoekt. De textiele overkapping kunt gemakkelijk inklappen als u daar behoefte aan heeft.

Maak een afspraak

Laat u inspireren in een van onze showrooms

Wij luisteren graag naar uw wensen en helpen u met deskundig advies

locaties
Austerlitz
Woudenbergseweg 25A
3711AA
+316 5330 9755

Baarn
Minervaweg 3
3741 GR
06 1153 1918
Maak een afspraak
icoon
Uw wensen

Door de vele opties binnen de overkappingen is het maken van een keuze niet eenvoudig. Tijdens een adviesgesprek luistert onze specialist niet alleen, maar denkt ook met u mee om zo de meest optimale overkapping samen te stellen.

icoon
Ons advies & ontwerp

Nadat alle onderdelen zijn samengesmolten tot een prachtig plan werken wij deze voor u uit. Indien nodig nemen wij de vergunningsaanvraag voor u uit handen.

icoon
Realiseren

Ons bouwteam is de beste van Nederland. Niet alleen uitermate kundig maar ook zeer servicegericht en flexibel.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande contact formulier in en dan kunnen wij samen verder kijken naar de volgende stap. Wij luisteren graag naar uw ideeën om van uw droom werkelijkheid te maken.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ons aanbod

Design line
Maak afspraak
Ultra line
Maak afspraak
Lamel line
Maak afspraak
Wood line
Maak afspraak
Textiel line
Maak afspraak
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Door op toestaan te klikken, stemt u in met cookies.