Voor nog veel meer zwemplezier met een zwembadoverkapping

Er zijn een aantal problemen aan het hebben van een zwembad. Kinderen en dieren kunnen in het water vallen, het zwembad wordt snel vies en in de winter is het erg koud om te zwemmen. Onze zwembadoverkapping lost dit voor u op! Iedere zwembadoverdekking is gemakkelijk te sluiten. Zo kunnen uw (klein)kinderen veilig in de tuin spelen. Bladeren kunnen het water niet meer vervuilen, dus uw zwembad blijft altijd schoon. Bovendien blijft het zwemwater langer warm, waardoor u ook op een frisse dag een duik kunt nemen. Vele voordelen om een zwembadoverkapping bij ons aan te schaffen!

Ons aanbod

Coverseal
Coverswim laag
Coverswim middel
Coverswim hoog

Coverseal

Een zeil dat uw zwembad afdekt met een combinatie van schoonheid, comfort en een innovatieve technologie.

Maak een afspraak

Coverswim laag

Vooral voor heel weinig onderhoud, energiebesparing en de veiligheid van kind en dier. Een elegant laag ontwerp voor in uw achtertuin.

Maak een afspraak

Coverswim middel

Voor een extra lang seizoen zwemplezier. Voor uw dagelijkse baantjes, maar zeker ook voor energiebesparing, veel minder onderhoud en de veiligheid voor kleine kinderen.

Maak een afspraak

Coverswim hoog

Extra groot en hoog om extra leefruimte te creëren. Er is tevens plaats voor een zitje of loungegedeelte. Door de kaswerking ook ’s winters goed te gebruiken.

Maak een afspraak
Icoon. Wij luisteren graag naar uw wensen
Besparen

Door de zonnewarmte maximaal op te vangen, zal het zwemwater of de temperatuur op uw terras automatisch enkele graden opwarmen. Daardoor zult u minder energie verbruiken.

Icoon. Uw heeft een ruime keuze aan opties.
Ruime keuze

In een gesprek met u kunnen wij de vele opties (bijvoorbeeld de hoogtes) bespreken, als ook de extra (RAL) kleuren naast het standaard wit en antraciet.

Icoon. Door een zwembad overkapping maakt uw het bad veiliger voor kind en dier.
Veilig

Onze overkappingen kunnen in zijn geheel afgesloten worden zodat de kleintjes niet ongemerkt toch in het water kunnen raken.

De opties bespreken met een kop koffie?

Wij luisteren graag naar uw wensen en helpen u met deskundig advies

Een kaart van Nederland, waarop aangegeven dat onze showroom zich in Doorn en Baarn bevinden.
Doorn
Amersfoortseweg 12
3941 EM
+316 5330 9755

Baarn
Minervaweg 3
3741 GR
+316 1153 1918
Maak een afspraak

Zalig zo kunnen ze langer genieten van het zwemmen!

Zeer correcte en snelle dienstverlening. Van bestelling tot plaatsing top. Dikke aanrader. Doe zo verder!

Mijn ouders hebben hier hun zwembadoverkapping gekocht en zijn super tevreden! Communicatie liep vlot en zeer sterk in prijs/kwaliteit!

Ons aanbod

Coverseal
Maak afspraak
Coverswim laag
Maak afspraak
Coverswim middel
Maak afspraak
Coverswim hoog
Maak afspraak
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Door op toestaan te klikken, stemt u in met cookies.